Reed Strucker

Stephen Moyer Mutanttirikoksiin erikoistunut syyttäjä Reed Strucker uskoo, että hän toimii isänmaallisesti lukitessaan vaarallisia, lakia rikkovia henkilöitä telkien taakse. Mutta kun hänen virastonsa ilmoittaa hänen omien lastensa olevan uhka, Reedin ja hänen perheensä on paettava ja liittouduttava muiden mutanttien kanssa.Mutanttirikoksiin erikoistunut syyttäjä Reed Strucker uskoo, että hän toimii isänmaallisesti lukitessaan vaarallisia, lakia rikkovia henkilöitä telkien taakse.
Mutta kun hänen virastonsa ilmoittaa hänen omien lastensa olevan uhka, Reedin ja hänen perheensä on paettava ja liittouduttava muiden mutanttien kanssa.

Caitlin Strucker

Amy Acker Caitlin tekisi mitä tahansa suojellakseen perhettään. Kun hänen pojallaan ilmenee tuntemattomia, vaarallisia mutanttikykyjä kesken koulupäivän, joutuvat Caitlinin äidilliset vaistot äärimmäiseen koetukseen.Caitlin tekisi mitä tahansa suojellakseen perhettään.
Kun hänen pojallaan ilmenee tuntemattomia, vaarallisia mutanttikykyjä kesken koulupäivän, joutuvat Caitlinin äidilliset vaistot äärimmäiseen koetukseen.

Lauren Strucker

Natalie Alyn Lynd Perheen päättäväinen vanhin lapsi piilotti mutaationsa kaikilta. Kun hänen veljensä mutanttivoimat paljastuvat, on Lauren pakotettu paljastamaan myös voimansa omansa pitääkseen perheensä turvassa ja piilossa.Perheen päättäväinen vanhin lapsi piilotti mutaationsa kaikilta.
Kun hänen veljensä mutanttivoimat paljastuvat, on Lauren pakotettu paljastamaan myös voimansa omansa pitääkseen perheensä turvassa ja piilossa.

Andy Strucker

Percy Hynes White Pelottava tapaturma kesken koulupäivän pakottaa Reedin ja Caitlinin teini-ikäisen pojan sopeutumaan hänen yllättäen paljastuneisiin mutanttikykyihinsä. Tapaturma pakottaa hänet ja hänen perheensä pakolaisiksi. Andy joutuu kovaan testiin, kun perhe pakotetaan liittoutumaan muiden mutanttien kanssa.Pelottava tapaturma kesken koulupäivän pakottaa Reedin ja Caitlinin teini-ikäisen pojan sopeutumaan hänen yllättäen paljastuneisiin mutanttikykyihinsä.
Tapaturma pakottaa hänet ja hänen perheensä pakolaisiksi. Andy joutuu kovaan testiin, kun perhe pakotetaan liittoutumaan muiden mutanttien kanssa.

Jace Turner

Coby Bell Sentinel Service -viranomaisena Jace on vannoutunut pitämään maansa turvassa mutanteilta, jotka rikkovat lakia. Hän johtaa Strucker-perheen jäljitysoperaatiota. Operaatio haastaa kaiken, mihin hän uskoo, ja lopulta myös hänen oman moraalinsa.Sentinel Service -viranomaisena Jace on vannoutunut pitämään maansa turvassa mutanteilta, jotka rikkovat lakia.
Hän johtaa Strucker-perheen jäljitysoperaatiota. Operaatio haastaa kaiken, mihin hän uskoo, ja lopulta myös hänen oman moraalinsa.

Eclipse/Marcos Diaz

Sean Teale Eclipsen/Marcosin kyky absorboida ja manipuloida valoa on tehnyt hänestä halutun miehen. Sentinel Services on vienyt häneltä kaiken, mitä hän on rakastanut. Nyt hänen vastarintahalukkuutta ei pysäytä mikään.Eclipsen/Marcosin kyky absorboida ja manipuloida valoa on tehnyt hänestä halutun miehen.
Sentinel Services on vienyt häneltä kaiken, mitä hän on rakastanut. Nyt hänen vastarintahalukkuutta ei pysäytä mikään.

Blink/Clarice Fong, a.k.a. Clarice Ferguson

Jamie Chung Blink/Clarice on ollut paossa jo pitkään. Toistaiseksi hänen teleportaatiokykynsä on pelastanut hänet pidätykseltä. Nyt hänen on pakko liittoutua muiden mutanttien kanssa pysyäkseen hengissä.Blink/Clarice on ollut paossa jo pitkään.
Toistaiseksi hänen teleportaatiokykynsä on pelastanut hänet pidätykseltä. Nyt hänen on pakko liittoutua muiden mutanttien kanssa pysyäkseen hengissä.

Polaris/Lorna Dane

Emma Dumont Polaris/Lorna on nuori, kapinahenkinen nainen, jolla on kyky muovata magnetismia. Muut paossa olevat mutantit ovat hänelle kuin perhettä. Mutta kun hän kuulee shokeeraavia uutisia, ymmärtää hän panosten olevan vielä kovemmat. Hän ei vain taistele oman selviytymisensä puolesta. Hän taistelee kaikkien mutanttien puolesta.Polaris/Lorna on nuori, kapinahenkinen nainen, jolla on kyky muovata magnetismia.
Muut paossa olevat mutantit ovat hänelle kuin perhettä. Mutta kun hän kuulee shokeeraavia uutisia, ymmärtää hän panosten olevan vielä kovemmat. Hän ei vain taistele oman selviytymisensä puolesta. Hän taistelee kaikkien mutanttien puolesta.

Thunderbird/John Proudstar

Blair Redford Supervoimakas Thunderbird/John on pitänyt mutantit turvassa yliluonnollisilla jäljityskyvyillään. Mutta nyt kun Sentinel Services on heidän perässään suuremmalla voimalla kuin aikaisemmin, joutuu hän taistelemaan selviytymisensä puolesta enemmän kuin koskaan.Supervoimakas Thunderbird/John on pitänyt mutantit turvassa yliluonnollisilla jäljityskyvyillään.
Mutta nyt kun Sentinel Services on heidän perässään suuremmalla voimalla kuin aikaisemmin, joutuu hän taistelemaan selviytymisensä puolesta enemmän kuin koskaan.